2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Újabb versenyképes képzések a BGF-en

2012. július 25. szerda, 15:08
Címkék:

Új képzésekkel várja a hallgatókat szeptembertől a Budapesti Gazdasági Főiskola zalaegerszegi Gazdálkodási Kara. Az intézmény alap- és mesterképzéseire idén 143 hallgató nyert felvételt, a legnépszerűbb az újonnan induló közszolgálati alapszak volt - adta hírül ma délután sajtóközleményében az intézmény vezetése.

Augusztus 10-ig lehet pótfelvételire jelentkezni

A Budapesti Gazdasági Főiskola zalaegerszegi Gazdálkodási Karára idén 143 hallgató nyert felvételt. Közülük 87-en kezdik meg tanulmányait állami ösztöndíjas képzésben, 56-an pedig önköltséges hallgatóként lépik át a főiskola kapuját. Az intézmény idén tovább bővítette képzési kínálatát: szeptembertől a pénzügyi mesterképzést levelező munkarendben is választhatják a hallgatók, valamint a 2012/2013-as tanévben közszolgálati alapszakra is lehetett már jelentkezni.

Az elsőéves hallgatók közül legtöbben az új közszolgálati alapszakot választották, itt 40-en kezdik majd meg tanulmányaikat. Népszerű volt továbbá a pénzügy és számvitel szak, a tavaly először meghirdetett gazdaságinformatikus szak, valamint a gazdálkodási és menedzsment szak és a pénzügy mesterszak is.

"Nagyon fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, a képzési választék bővítését a munkaerőpiac igények figyelembevételével. Ennek szükségességét jól mutatja az újonnan induló közszolgálati alapszak sikere is. Reméljük, versenyképes képzési kínálatunk révén hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a régióban élő fiatalok a helyben tanulást válasszák, és családjukhoz, barátaikhoz közel tudjanak majd elhelyezkedni" - mondta el dr. Solt Katalin, a BGF zalaegerszegi Gazdálkodási Karának dékánja.

A kar kapacitása nagyobb hallgatói létszámot is lehetővé tesz, ezért a pótfelvételi eljárásban 2012. augusztus 10-ig várja az érdeklődők jelentkezését a BGF.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK