2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Esélyünk sem volt a pontszerzésre

2012. április 15. vasárnap, 07:26
Címkék:

Kecskeméti TE - ZTE FC 2-0 (1-0). NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Kecskemét, Széktói Stadion, 2500 néző. Játékvezető: Böcskei Balázs. Asszisztensek: Viszokai, Kis Z. Gólszerző(k): Tököli (5.), Litsingi (64.). Sárga lap: Alempijevic (79.), Balog M. (80.), Litsingi (84.), Cukic (88.), ill. Máté P. (48.)

Kecskemét: Németh G. - Koszó (Csukics, 46.), Balogh B., Varga R., Mohl - Alempijevics, Szavics, Litsingi, Bertus (Pekár. 62.), Lencse -Tököli (Balog M., 71.). Vezetőedző: Szabó István.

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Szalai T., Ganugrava, Pál D. - Szakály D., Máté P. (Hervás, 53.), Nicorec, Balázs Zs. (Polareczki, 72.) - Brkics, Pavicsevics (Jaszarevics, 78.).Vezetőedző: Prukner László.

Mi történne, ha egyszer nem kapnánk mindjárt az elején gólt? Ki tudja...

Mostanában a 90 percből 88 percig egyenlő ellenfelei vagyunk minden csapatnak, sajnos, a mérkőzéseink az alatt a két perc alatt dőlnek el, amikor éppen ellenfeleink figyelnek jobban. Vagy éppen mi nem figyelünk oda. Ez történt ma is.

De ne veszítsük el bizakodásunkat, nyerünk mi még mérkőzést.

Vélemények:

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: - Ilyen a mi szerencsénk, már az 5. percben megint gólt kaptunk. Utána sikerült talpra állnunk, az első félidőben voltak lehetőségeink, de kimaradtak. Szünet után labdabirtoklásban felül múltuk a Kecskemétet, de egy újabb elkerülhető gól megpecsételte sorsunkat, így elmaradt a pontszerzésünk.

Vlaszák Géza, a ZTE cserekapusa: - Sajnos ismét korán gólt kaptunk, de szerencsére a csapat nem rogyott össze. Az első 45 percben jól játszottunk, akadtak lehetőségeink. Szünet után is egy ideig egyenrangú ellenfelek voltunk. A második hazai gól után már a Kecskemét irányított.

Balázs Zsolt , a ZTE játékosa: - A korai bekapott gól döntően meghatározta a mérkőzés alakulását. A második hazai gólig egyenrangú ellenfelek voltunk. Utána a Kecskemét már magabiztossá vált. Sajnos nem volt esélyünk a pontszerzésre.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK