2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Árengedmény és koncertek – Szezonzáró az AquaCityben

2012. augusztus 30. csütörtök, 17:48
Címkék:

Óriási árengedménnyel és két fantasztikusnak ígérkező könnyűzenei koncerttel zárja az idei szezont az AquaCity szeptember 2-án. A zalaegerszegi vízicsúszda- és élményparkot a hétvégén, péntektől vasárnapig igencsak kedvezményes belépőjeggyel lehet igénybe venni, vasárnap, a nyitva tartás utolsó napján pedig két koncert is szórakoztatja majd a fürdőzőket.

– Eddig nagy szolgálatot tett nekünk az időjárás-előrejelzés, most azonban hol verőfényes napsütést, hol kevésbé, vagy nem jó időt jósolnak a hétvégére. Ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy véghezvisszük a tervezett szezonzáró programot – mondta el sajtótájékoztatón Kugler László, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője. – Szuperkedvezménnyel szeretnénk megköszönni vendégeink hűségét, így a hétvégén, péntektől vasárnapig csúszdahasználattal csak ezer forint belépő, az Egerszeg-kártyával rendelkezőknek pedig mindössze ötszáz forint. A szezonzárás fő attrakciójaként pedig két könnyűzenei koncerttel szeretnénk kedveskedni vendégeinknek: vasárnap, 14 órakor Janicsák Veca lép fel, majd 15 órakor SP Live New Wave ad élőkoncertet táncosokkal. A két előadóra azért esett a választásunk, hogy eleget tegyünk a korosztályok szerinti érdeklődésnek.

A két koncert rossz idő esetén sem marad el, csak "beköltözik" – ugyanezen időpontokban – a Széchenyi térre a Belvárosi Szüret rendezvényhez kapcsolódóan.

Idén ünnepelte tízéves fennállását a zalaegerszegi AquaCity, mely a vendégek számát tekintve rekordévet zárt. Soha ennyien még nem keresték fel a vízi élményparkot, mint a 2012-es nyári szezonban. A pontos adatokról a szezonzárást követően számol be majd az AuqaCity vezetése, annyit azonban most is tudni, hogy túl vannak a hetvenezredik vendégen, akit az augusztus 18-i jótékonysági napon köszöntöttek. S az sem titok, hogy az eltelt tíz év alatt több mint hétszázezer vendéget fogadtak.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK