2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Széklábakkal ütlegelték

2012. június 12. kedd, 14:31
Címkék:

Hétfőn hajnalban egy zalaegerszegi férfi telefonon kért segítséget a rendőrségtől, mivel elmondása alapján, a lakásukon széklábakkal a kezükben megjelent három férfi, akik testvérét kirángatták, majd az autójukba tuszkolták, miközben több ütést mértek rá, valamint a segítségére kelő édesapjára - adta hírül a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A három elkövető beugrott a személygépkocsiba és a sértettel együtt elhajtottak a helyszínről. A gyanú szerint a sértettet Zalaegerszeg határában kiszállították a járműből, ahol ismét bántalmazták, majd sorsára hagyták. Az elsődleges orvosi vélemények alapján a bántalmazott fivér nyolc napon túl gyógyuló súlyos, míg édesapja nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrség nagy erőket mozgósítva azonnal megkezdte az elkövetők felderítését. Fél óra elteltével a landorhegyi városrészben a járőrök megtalálták az elkövetés során használt gépkocsit, majd felfigyeltek egy őket észlelve futásnak eredő férfire, akit utolértek és elfogtak. Társai sem tudtak sokáig elrejtőzni, őket kedden hajnalban fogták el Zalaapátiban. Mindhárom férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vette őket a rendőrség.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK