2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Őrizetben a félmilliós zsákmánnyal távozó betörő

2012. augusztus 17. péntek, 14:07
Címkék:

Hiába dolgozott kesztyűben, a bejelentést követő pár órán belül elfogták csütörtökön a zalaegerszegi nyomozók azt a betörőt, aki egy megyeszékhelyi családi házból több mint félmillió forint értékben kisgépeket tulajdonított el – közli a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szerkesztőségünkhöz eljutatott sajtóközleményében.

padlas

A tető megbontásával jutott az elkövető az épületbe

Szerdán délután érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint ismeretlen elkövető a zalaegerszegi Lőrinc barát utca egyik raktárnak használt családi házának tetőcserepeit megbontva bejutott az épületbe, ahonnan motoros fűkaszát, motorfűrészt, vésőgépet, fúrógépet, szintező műszert és kisebb műszaki kiegészítőket tulajdonított el, több mint félmillió forint értékben.

A helyszíni szemle adatainak és a beszerzett információk értékelését követően hamarosan képbe került egy Zalaegerszegen lakó férfi, akivel szemben két, közelmúltban elkövetett betörés miatt is büntetőeljárás van folyamatban. A nyomozók a férfinél megtalálták az ellopott kisgépek egy részét, a többit az elkövetés után már értékesítette. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a betöréssel gyanúsított férfit őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK