2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Nem sokáig örülhetett a zsákmányának az ékszer-tolvaj

2012. szeptember 11. kedd, 12:44
Címkék:

Hétfőn délután egy zalaegerszegi ékszerboltból érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy férfi ellopott egy 90.000 forintos aranygyűrűt, amíg az eladó egy másik vevővel foglalkozott. A helyszínre siető rendőrök átvizsgálták a környéket, az elkövető azonban ekkor még nem került elő. Hamarosan a környék összes üzletében elterjedt a hír a lopásról és az elkövető személyleírásáról, ennek köszönhetően az egyik üzletben felismerni vélték a férfit, amelyről értesítették a rendőröket. Azonnal járőrök érkeztek a bolthoz, ahonnan előállították az aranygyűrű ellopásával gyanúsított helybeli férfit.

A rendőrség ezúton is köszönetét fejezi ki a példás összefogásért és segítségért, amellyel nagyon rövid időn belül elszámoltathatóvá vált a bűncselekmény elkövetője.

Kamionból lopott gázolaj a csomagtartóban

A Keszthelyi Rendőrkapitányság járőrei az éjszakai órákban ellenőriztek egy személygépkocsit, melyben egy férfi és annak két fia utazott. A rendőrök a gépjármű átvizsgálása során a csomagtartóban lévő műanyag kannákban 110 liter gázolajat találtak, mellette pedig egy műanyag slagot. Az utasok elszámoltatása során kiderült, hogy a gázolajat az apa fejtette át egy parkoló kamion tankjából, ezért az üzemanyagot a rendőrség lefoglalta, a férfivel szemben pedig büntetőeljárás indult.

Körözött férfit fogtak el

A nagykanizsai rendőrök egy körözött férfit fogtak el hétfőn délután a belvárosban. A helybeli férfivel szemben a Miskolci Városi Bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot, mely alapján a rendőrség őrizetbe vételét rendelte el.

Az elmúlt 24 óra közlekedési mérlege Zala megyében

Az elmúlt 24 órában közúti közlekedési balesetnél nem kellett intézkedniük a zalai rendőröknek. Ittas járművezetés miatt az elmúlt 24 órában egy személygépkocsi vezetőjével és egy kerékpárossal szemben történt intézkedés.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK