2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Magamutogató férfit fogtak el

2012. június 19. kedd, 17:17
Címkék:

Hétfőn 22.00 óra tájban érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint a zalaegerszegi Köztársaság úton egy férfi a nemi vágyának kielégítése céljából három fiatalkorú lány előtt szeméremsértő módon mutogatta magát, majd lehúzott nadrággal önkielégítést végzett - adta hírül a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

További bűnesetekkel is gyanúsítják a szatírt

A lányoktól sétálás közben lemaradó fiúismerősük eközben utolérte őket, és üldözőbe vette a magamutagató férfit, akit szem elől vesztett, miközben telefonján értesítette a rendőrkapitányságot. Nagy erőkkel kezdte meg a rendőrség a férfi felkutatását, akit a részletes személyleírásnak köszönhetően egy közeli utcában hamarosan elfogtak. A hétfői eseten túl, a rendőrség a 26 éves férfit további kettő, hasonló módon elkövetett szeméremsértés vétség elkövetésével gyanúsítja, melyeket a rendelkezésre álló információk szerint június hónapban Zalaegerszeg Kertvárosi városrészben követett el. Az eljárás során a nyomozóhatóság többek között vizsgálja azt is, hogy a férfi lehetett-e elkövetője korábbi, hasonló bűncselekményeknek.

A rendőrség kéri a lakosságot, amennyiben valakinek hasonló bűneset elkövetéséről van tudomása, esetlegesen annak sértettjévé vált, és eddig nem jelezte a hatóság felé, tegyen bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47.), vagy tárcsázza a 92/311-510-es telefonszámot, illetve a 107-es, vagy 112-es segélyhívót!

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK