2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Kaszálógépeknek ütköztek

2012. augusztus 23. csütörtök, 11:11
Címkék:

Szerdán Zala megyében két személygépkocsi is a közút szélét kaszáló munkagépnek ütközött. Délelőtt a Miháld és Zalaszentjakab közötti útszakaszon, míg délután a Kemendollárt és Zalaszentivánt összekötő úton későn észlelték a munkagépet a balesetet okozó gépkocsik vezetői. A korábbi balesetben a hátsó ülésen utazó nő és gyermeke, míg utóbbinál mindhárom utas sérülést szenvedett – tájékoztatta honlapunkat a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

kaszalogep baleset 

Fékezés nélkül hajtott a munkagépnek Miháld és Zalaszentjakab között

A rendőrség ismételten figyelmezteti a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg a közúton, vagy az mellett munkálatokat végző gépeket, amelyek észlelhetőségét a szárazság miatt általuk felvert porfelhő jelentősen korlátozhatja.

Akasztották a "hóhért"

Szerdán a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra érkezett feljelentést tenni egy férfi, mivel elmondása alapján egy vasúti kocsiban – amíg ő elaludt – ismeretlen elkövető ellopta övtáskáját. A sértettel szemben több alkalommal folyt eljárás vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt – többek között övtáska lopás miatt is –, jelen időpontban a Lenti Városi Bíróság által kibocsátott elfogató parancs alapján körözte őt a rendőrség, ezért a feljelentési jegyzőkönyvének aláírása után a férfit előállították.

Az elmúlt 24 óra közlekedési mérlege Zala megyében

Az elmúlt 24 órában négy közúti közlekedési baleset történt Zala megyében, melyek során hatan szenvedtek könnyű sérülést. Ittas járművezetés miatt az elmúlt 24 órában két kerékpárossal szemben történt intézkedés.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK