2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Előzetesben a bűnözőpáros

2012. augusztus 22. szerda, 06:00
Címkék:

Elfogta, majd őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit és nőt, akik a megalapozott gyanú szerint pénteken és szombaton több vagyon elleni bűncselekményt is elkövettek Zalaegerszegen - adta hírül a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Pénteken délben egy zalaegerszegi áruházból értesítették a rendőrséget, mivel ismeretlen elkövetők az üzlet nyitott raktárából közel 27.000 forint értékben élelmiszereket vittek ki és rejtettek el az épület mögé, ahonnan továbbvinniük nem sikerült, ugyanis a bolt dolgozói a pakolásban megzavartak egy férfit és egy nőt, akik eltávoztak a helyszínről.

A délutáni órákban a Budai Völgy utcában egy családi ház udvarán a közelben lakók értek tetten egy férfit és egy nőt, amint a férfi a ház ablakát benyomva bement a házba, a lelepleződés miatt azonban nem vitt magával semmit, az elkövetők innen is sietve távoztak.

Nem sokkal később a Becsali útról érkezett bejelentés, miszerint egy ismeretlen nő leszólított egy idős férfit, akit egy darabon elkísért, majd a férfi ingjének zsebéből kikapta az ott tartott pénzt, amivel elszaladt.

Szombaton hajnalban a Göcseji úton szólított le egy férfit egy számára ismeretlen nő, aki cigarettát kért tőle. Miután nem kapott csatlakozott a nőhöz egy férfi is, aki állon ütötte a leszólított férfit, akitől elvették készpénzét és karóráját.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a nyomozás során beszerzett bizonyítékok, információk alapján a négy bűncselekmény elkövetésével egy Zalaegerszegen lakó férfit és annak élettársát gyanúsítja, akik vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt bíróság előtt már többször is álltak. Kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek, őrizetbe vételüket követően a rendőrség kezdeményezésére a bíróság előzetes letartóztatásukat rendelte el.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK