2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Ál-csatornatisztítók Zalaegerszegen

2012. július 19. csütörtök, 12:33
Címkék:

Csatorna helyett a vállalkozók zsebében turkálnak azok az ál-csatornások, akik évente egy két alkalommal visszatérnek Zalaegerszegre. Csütörtökön 10 óra körül a Hoch János útról kapott a Zalavíz Zrt. egy vállalkozótól értesítést, hogy egy fehér kis teherutóval (még csak nem is csatornamosóval!) csatornatisztítási ajánlattal keresték meg. Ajánlatuk szerint, számla ellenében kitisztítják a közterületen lévő csatornabekötést, hogy megakadályozzák a későbbi dugulást.

Aki pénzt kér az ingyenes szolgáltatásért, csak csaló lehet!

A vízmű - szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében - ezúton is fel szeretné hívni a figyelmet a csalókra, hogy senki se dőljön be a csatornatisztítási ajánlatnak. Ne fizessenek olyan szolgáltatásért, ami INGYENES. Tudni kell, hogy közterületen a Zalavíz Zrt. a szolgáltatás keretében külön térítés nélkül végzi a dugulás megelőzést és elhárítást. Ha bárki dugulást tapasztal, hívja a Zalavíz Zrt. ingyenes hibabejelentő telefonszámát (06-80/202-178),a közterületi csatornatisztításért fizetni nem kell.

A vízmű arra kéri a lakosságot, hogy ha csatornatisztítási ajánlattal keresik meg őket, a biztonságuk érdekében mindig ellenőrizzék honnan érkeztek, mennyibe kerül majd a munka elvégzése. Amennyiben csalókkal állnak szemben, és indokoltnak érzik, javasoljuk a rendőrség értesítését.

A Zalavíz Zrt. csatornatisztító járművei megismerhetők a Zalavíz matricáról, munkatársaink Zalavíz emblémás munkaruhát viselnek és fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, amelyek hitelességéről a Zalavíz Zrt. központi telefonszámán (92/500-300) meggyőződhetnek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK