Programajánló
Le basi della cucina italiana
Az olasz konyha alapjai főzőtanfolyam online
Időpont: hétfőként, 10.00-11.00
Helyszín: online esemény
Főzőtanfolyam neve: Le basi della cucina italiana - Az olasz konyha alapjai
A főzőtanfolyam január 16.-án kezdődik és 4 szombaton keresztül tart reggel 9:00-tól 11:30- ig.
Tematika:
Jan 16:
Pasta fresca (házi tészta) ravioli és tagliatelle 4 féle módon elkészítve
Jan 23:
Risotto alla parmigiana
Kétféle scaloppine variáció (scaloppine, hús szelet különböző szósszal készítve)
Desszert: Frittelle di riso (rizsfánk)
Jan 30:
Pizza és Focaccia
Alap klasszikus pizzák elkészítése és focaccia (pizzakenyér)
Desszert: Panna Cotta
Feb 6:
Lasagna alla bolognese (bolognai lasagna)
Desszert: Tiramisu
A tanfolyam ára alkalmanként 5000 Ft összesen 20000 Ft /fő.
Lehetőség van alkalmankénti fizetésre is.
Vi aspetto